2015年6月19日金曜日

2015年6月19日金曜日 -

Jinhyoung: Korean Kimchi


한국의 대표음식 김치에 대해서 소개 하겠습니다.


I would like to introduce you to the famous Korean food kimchi.

한국인은 원래 이 많고 매운음식을 좋아 했기 때문에 자극적인 향신료를 많이 써왔습니다. 하지만 고추가 도입되면서 이들을 대신하게 되었습니다. 김치가 빨개지는 것도 이때부터입니다. 고추를 사용함으로서 김치의 부패방지하고 소금의 사용량훨씬 줄여주게 되었습니다.

Korean people traditionally liked hot food and used a lot of different ingredients to make their food spicy. When hot pepper was introduced, it replaced the other ingredients. This was when kimchi started to get red. Using hot pepper prevented kimchi decomposing and reduced the usage of salt.



총각김치


옛날결혼을 하지 않은 한 남자는 상투를 틀었는데 그 모양과 김치모양이 비슷하다고 붙여진 이름입니다.

Bachelor kimchi

In the old days, bachelors would roll up their hair on top of their heads and this hairstyle was called 'sangtoo'. The shape was similar to the shape of the turnips used for chonggahk kimchi, which is how chonggahk kimchi got its name.


동치미

를 크게 썰어 소금물절여 국물을 많게 한 김치 입니다.

Dongchimi

This type of kimchi is made by slicing turnips into big chunks and placing the chunks in brine made with plenty of water.

배추김치

가장 잘 알려진 김치로 배추이용하여 만듭니다.

Baechugimchi


This is the most popular and well-known kimchi. It is made of Chinese cabbage.

이밖에 많은 종류의 김치가 있고 지금도 발명되고 있습니다.

There are many other types of kimchi in addition to these. Even now, many new types of kimchi are under development.

읽어주셔서 감사합니다.
Thank you for reading.

yeolhot辛い
향신료hyangsinlyohot pepper唐辛子
도입doibintroduced導入
부패bupaedecomposion腐敗
방지bangjiprevented防止
사용량sayonglyangusage使用量
총각 chonggahkbachelor独身男性
옛날yesnalthe old days
결혼을 하지 않은 한 남자는gyeolhon-eul haji anh-eun han namjaneunbachelor独身男性は
상투sangtootopnot
모양moyangshape
썰어sseol-eoslicing切った
소금물sogeummulbrine塩水
절여 국물jeol-yeo gugmulwater漬け汁
배추baechuChinese cabbage白菜
이용iyongmade of利用して
종류jonglyutypes種類
발명balmyeongdevelopment.発明